دستورالعمل جدید وزارت نیرو:
ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان در خصوص تامین برق صنایع چه میگوید؟
طبق ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)، صنایع با مصرف برق بیش از ۱ مگاوات، موظفند معادل ۱% از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند و این روند باید تا پایان سال پنجم به ۵% برسد.
مهیارنیوز | بر اساس این قانون در صورت استفاده نکردن از برق تجدیدپذیر توسط واحدهای صنعتی مذکور، این واحد ها مشمول اعمال جریمه و اخذ هزینه برق مصرفی با نرخ تجدیدپذیر خواهند شد(این نرخ در پایان سال قبل، حدود ۲۷۰۰۰ ریال به ازای هر کیلووات ساعت بوده است.)
پیرو دستورالعمل جدید وزارت نیرو، قطعی برق شهرکهای صنعتی در سال جاری در ساعات اوج مصرف برق به ۲ روز در هفته خواهد رسید، که منجر به خسارات جبران ناپذیری برای صنایع خواهد شد.
امکان احداث نیروگاه در خارج از محل استقرار واحد صنعتی وجود دارد.
خرید تضمینی برق تولیدی مازاد از سوی ساتبا صورت میگیرد.
امکان اخذ اراضی از طریق جهاد کشاورزی و وزارت راه و شهرسازی برای متقاضیان فراهم گردیده است.
راهکار: احداث نیروگاه خورشیدی به میزان ۱% مصرف برق سالیانه
با توجه به حجم عظیم زیان ایجاد شده ناشی از قطعی برق صنایع، اعمال جریمه و همچنین بحران گاز در زمستان، بهترین و امن ترین راه سرمایه گذاری به منظور تامین برق پایدار، احداث نیروگاه خورشیدی است.
با احداث نیروگاه خورشیدی جهت تامین برق صنایع، از قطعی برق و عواقب و ضررهای عظیم ناشی از آن و پرداخت جریمههای سنگین حاصل از عدم رعایت قوانین جلوگیری کرده و در جهت نیل به ساختن میهنی آبادتر کوشیدهایم.
منبع: https://nnqenergy.com
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد